Kaivoinpa pakkasesta vitamiinipommin eli punaisia viinimarjoja, karviaisia, puolukoita ja mustikoita. Tavallaan ollaan sovittu (kilojen takia) etten leipois kauheesti mitään, mut päätinpä kuitenkin leipoa jotain terveellistä.....

Teinpä siis kaksi eri sosetta vähän sulaneista marjoista, lisäsin niihin vaahdotetun kookoskerman puoliksi ja (luomu-uutuus-)maitorahkan sekä tomusokeria. Agar agaria laitoin kuumaan veteen ja sitten sekoitin soseisiin. Maitorahkan toki kun korvais vaan vastaavalla kasvipohjaisella niin sais helposti vegaanin, mutkun ei semmosta ollunna just.

Aluksi tein hyydykkeen isoon vuokaan, mutta ei se sitten oikein hyytynytkään tarpeeksi. Horiskona taisin laittaa agaria liian vähän. Viimeksi Daim-kaku(i)ssa toimi hyvin nimittäin:)

Maisteltiin mössöä jo suoraan vuoasta parin tunnin kuluttua ja sit siirsin osan pieniin sydänvuokiin ja pakkaseen hetkeksi. Hyviä tuli ja 2,5v pojallekkin maistui vaikka sokeria oli tuskin nimeksi! Ehkä siksi kun oli itse auttamassa äitiä kakun teossa:) <3 Mums!