Nimiäisjuhlista makumuistiin jäänyt siskon tekemä ihana kakku oli pakko toteuttaa, kun siinä oli sopivasti ystävänpäivään sointuvaa vaaleanpunaista väriä. Päätin tehdä sen jo etukäteen viime viikonloppuna, kun vauvillakin oli kuukausipäivä:)

Kalorit kulutin kätevästi jo etukäteen käymällä kaupassa kävellen, kun bussi maksaa hurumycket, kera yhden nukkuvan vauvan på vaunut ja yhden taaperon på pulkka (joka on vieläpä rikki ja keräsi kaikki lumet ja kivet kyytiin). Lenkin kesto vähän yli tunnin :D Kätevää, kun on "lähikauppa" :-p

Kakun ohje on otettu lähes suoraan kirjasta, joten ohjeen saa kysymällä, kun en kehtaa sitä tänne levittää :-p Kirjan nimi on Leivonnaisia herkkusuille :) Ideana siis browniepohja, juustokakkuosa päälle ja uuniin ja jäähdyttyään päälle vielä kermavaahtoa kera vattujen, mustikoiden tms, itse laitoin myös tuorejuustoa. Mascarponea oli tarkoitus laittaa, mutta sitä ei meiän lähikaupasta löytynyt.

Päälle keittelin sokerilientä ja "valutin" siitä koristeita, erilaisia kiekuroita ja kiemuroitakin kaulimen ja kynien ympärille, mutta ilmeisesti liemeni ei kuplinut tarpeeksi kauan, sillä eivät pysyneet oikein kasassa. :/ Kuvan oton verran just!  Tässä vielä toinen kuva mustikoiden kera.