Ajatuksissa hämyilee kuva vauvasta lumpeenkukan sisällä, lumpeenlehtien ympäröimänä, jonkin sinisen (ehkäpä läpinäkyvän sinisen hyytelön) päällä lepäilemässä. Googlettelin ja Ullan sivuilta löysinkin ihania vauvoja ja tuota lummeteemaa. Veden tosiaan haluaisin kovasti läpinäkyväksi, koska ajattelin myös jos saisin "pohjaan" tehtyä haikaran jalanjäljet:) Että olis niinku just käyny tuomassa sen vauvelin sinne lumpeen sisälle ja ois ne koivenjäljet jääny pohjahiekkaan. Saas ny nährä mitä kehittelen.. pääsis jo tekemääään! Lauantaihin asti pitäis jaksaa odotella ja suunnitella:D

No nyt on siis marsipaanivauva valmis ja lumme, joka ei kyllä ihan näytä lumpeelta. Vähän tuli pieni pää vauvalle, mutta nooo. Taitelijan näkemys ;)

Puuttuu enää vaan se kakku :-p no ja lehdet ym härpäkkeet:) Palailemisiin!

Noniin! Kakku viety sankareille:D Ihanaa lutusta 3 vk vanhaa vauvaa kävimme katsomassa kera allaolevan kakun.

Kakun pohja on Domino Pink-keksimurua (mikä moka! pinkkejä keksejä pojan kakkuun, luulin että itse keksit olisi tummia, mutta täyte pinkki!) + margariinia. Keskimmäinen kerros on maitorahkaa, philadelphiajuustoa, ranskankermaa ja kermavaahtoa, vaniljaa ja banaania. :-p Päällimmäinen kerros hyytelösokeria ja sinistä elintarvikeväriä :) Koristeet marsipaania ja muutama sokerihelmikin eksyi kakun päälle :-p Haikaran koivenjälkiä en muistanu tehä, ens kerralla sit.. joka on toivottavasti pian ;)

Aurinkoista kevään jatkoa!!