Pojan 1v-synttärien seuraavalle päivälle teimme sitten ihan tavallisen kermakakun, jossa keijukaisvauva, koska edellisen päivän kylpykakku ikäänkuin meni parempiin suihin, vaikkei vieraita paljoa ollutkaan:)

Reunoilla kermavaahto+maitorahkapursotukset (mies pursotti) ja keskellä marsipaanipohjalla pihlajan lehtien (oikeiden) päällä keijuvauva. Vähän pienen näköinen yksivuotiaaksi, kun oli alunperin menossa siskon vauvan ristiäiskakkuun hän, mutta teinkin uuden koristeen niin tulipa käytettyä tuokin. :) Ihan tyytyväinen tuohon vauvaan kuitenkin, varpaatkin onnistui ihan ok:) Ei kyllä peukkua oo meijän "vauva" imeny ikuna. :-p Kakkupohja sama mitä aiemminkin olen käyttänyt eli

3 luomumunaa

1,5 dl luomusokeria

1 dl luomumaitoa

50 g luomumargariiniseosta

2,5 dl luomuvehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

vaniljasokeria

Sokeri ja munat vatkataan kuohkeaksi vaahdoksi. Voi sulatetaan liedellä ja siihen lisätään maito. Kiehuva maitovoiseos kaadetaan munavaahtoon. Lisätään jauhoseos siivilän läpi ja kaadetaan voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paistetaan 175 asteessa alimmalla tasolla n. 35min. Jauhottamiseen käytin luomumannasuurimoita.

Täytteenä kakussa 3 banaania, kermavaahtoa, sokeria, vaniljasokeria, mustikoita ja kinuskikastiketta. Kostutus vaniljamaidolla.

 

Tarjolla oli myös fetarullaa, jonka ohjeen laitan myöhemmin.