Pitipäs pikaisesti kehitellä anopille ja apille kahvileivät ja tekaisinpa sitten muffinssit. Ihme kyllä kaapista löytyi suklaatakin mauksi! :D

Näihin tuli siis

175 g luomumaitosuklaata (itse laitoin myös valkoista)

175 g luomumargariiniseosta

6 luomumunaa

2 1/3 luomusokeria

1 1/3 dl luomuvehniksiä

Sulata suklaa ja voi kattilassa ja anna jäähtyä hetki. Sekoita sokeri ja munat (ei tarvitse siis vatkata) ja lisää seokseen vehnäjauhot siivilän läpi. Lisää sitten suklaaseos.

Annostele taikina muffinivuokiin  ja paista 185-asteisessa uunissa 8-10 min. Itse kokeilin tällä kertaa uutta silikonisydänmuffinssivuokajuttua (pääsin eilen vihdoin Kokkipuotiin käyttämään äitienpäivälahjakorttini!!!!!! :D), ja tuo aika ei riittänyt, vaan muffinssit jäivät sisältä raaoiksi, joten pidin niitä varmaan 20 min? Näiden muffinssien on siis tarkoituskin jäädä sisältä kosteiksi, mutta ei kuitenkaan valuviksi. :-p

Päälle vuolin vielä pieniä valkosuklaalastuja. Kaikki meni jo... ;) (n. 20kpl)