Siskon vauva sai tänään nimen ja sain kunnian olla päävastuullinen tarjoiluista. :)

Tarjolla oli täytekakkua, juustokakkua ja voileipäkakkuja sekä keksejä ja juustoleipää. Kahviakin sai.

Varsinainen ristiäiskakku oli tämä vihreä kakku, jonka päällä makoili marsipaaniorava. Tehty kolmesta 3:n munan kakkupohjasta, täytteenä banaania, persikkaa, kermavaahtoa ja kinuskia. Marsipaanin alla sokerikreemi. Kekseissä koristeena jalkapohja. :) Kumpa olisin tiennyt kummipoikani nimen etukäteen, olisin tehnyt karhunpennun :) Nimeksi kun tuli Ohto. :)

Juustokakuissa, jotka päivänsankarin äiti leipoi ja minä koristelin, on siis marsipaanista tehdyt lumpeenlehdet, lumpeenkukka ja keijuvauva. Hiekka on keksimurua ja sudenkorento on kondiittorinsokeria. Päällys sinisellä elintarvikevärillä värjättyä hyytelösokeria+vettä.

Tarjolla toki myös suolaista purtavaa eli ensimmäiset voileipäkakkuni. Tähän asti olen tehnyt vain fetarullia niihin tykästyneenä, mutta nyt tein ihan oikeita kaakkuja. :) Muista ei tainnutkaan olla lähikuvaa, mutta kaksi kasvis- ja kaksi lohivoileipäkakkua oli tarjolla. Kasvisvoileipäkakuissa täytteenä kermaviiliä, creme fraichea, tomaatti-basilika-tuorejuustoa, tomaattia, tuoretta basilikaa, fetaa, pinjansiemeniä ja maissia sekä toisessa myös pestoa. Päällystetty italian yrtit-tuorejuustolla. Lohivoileipäkakuissa oli sisällä yrttipippuri/kylmäsavulohituorejuustoa, kermaviiliä, mäti- ja/tai lohitahnaa, kylmäsavulohta ja tomaattia. Päällys kylmäsavulohi-tuorejuustoa. Koristeina lohi- ja/tai tomaattiruusuja, hiirenvirneitä eli herneenversoja, tilliä ja/tai basilikaa.

Hiljaa yssötti lutunen kummipoikani kasteen ajan. Ihana on hän. <3