Tuttava pienokaisensa kanssa oli tulossa visiitille tässä syksyllä, joten väsäsin kerrankin hyvissä ajoin koristeen, samanlaisen kuin tuohon edeltävään Ohton kakkuun. Visiitti kuitenkin siirtyi siirtymistään ensi vuoteen, joten teinpäs kakun päiväkotiin ja lätkäisin koristeen siihen.. Vähän tomusokeria lumeksi, kun ei tuolla ulkona taida enää noin syksyisiä lehtiä näkyä lumen alta.... :-p

Ihanat pakkaset oli täällä Hyvinkäälläkin asti :) Olen niin talvi-ihminen.. kun laittoi kunnolla vaatetta niin olipas mukava ulkona tsippailla auringonpaisteessa (töihin ja takas/ kouluun ja takas...) :)

Tässäpä siis kakku

Mantelirouheen alla piileskelee porkkanatuorejuustokakku, tällä kertaa ihan "gluteenillinen" versio...

Ja lähikuva tuosta vauvasta.. hieman erottuu tästä kuvasta tuo kultainen spray noista lehdistä...paino sanalla hieman.. ;)

 

 

Tässä vielä muutamia ekologisia vinkkejä joulunaikaan.. Itse aion viettää ähkyttömän joulun! :D    

- leivo lahjaksi jotain ihanaa luomu- & reilun kaupan antimista tai kokoa "luomuruokakori" :D

- lahjoita omia tarpeettomia kirjojasi/vaatteitasi tms., varsinkin jos ystäväsi on joskus kehunut ihanaa paitaasi, tai haluaisi juuri sen kirjan jota et enää jaksa katsella kirjahyllyssäsi jne. :)

- jos on pakko ostaa jotain tavaraa/vaatetta, osta ne kirppareilta, huutokaupoista, ekokaupoista tai esimerkiksi prismoistakin löytyy lapsille ihania luomuvaatteita, tai vaikkapa wwf:n nettikaupasta, Luontokaupasta, Ruohonjuuresta, ekologisia verkkokauppoja on vaikka kuinka paljon:)

- jos syöt lihaa, ja mielestäsi ilman kinkkua joulu ei ole joulu, olet varmaankin myös valmis maksamaan siitä eli ostappa tällä kertaa luomukinkku! :)

- katsoppa ettei ruokaa mene roskiin (biojätteeseen) eli jämät heti vaikka pakasteeseen, niin eivät mene pilalle!

- älä osta lahjapaperia, vaan kääri niihin edellisvuotisiin papereihin, sanomalehteen, kankaanpaloihin, ihan mihin vain muuhun:)

- lahjapaperi kuuluu sekajätteeseen, ei paperinkeräykseen!

- säästä sähköä polttamalla kynttilöitä, mutta älä koskaan jätä kynttilää vartioimatta!

 

No tässä jotain.. rentoa joulunaikaa kaikille <3