Gluteeniton linja jatkuu. Tässä kyseessä beagle, joka ei tosin ihan rotumääritelmien mukainen taida olla. :-p

Herkimmille keliaakikoille marsipaani ei sovi, sillä se sisältää teollisesti gluteenittomaksi tehtyä vehnätärkkelyssiirappia, mutta tässä tapauksessa sitä onneksi pystyin käyttämään.

Pohjana 3 munan kakkupohja, joista vehnäjauhot vaihdoin gluteenittomaan jauhoseokseen (Schär). Usein korvaan vehnäjauhot ihan vain perunajauhoilla, (koska niitä saa luomuna!) ja ne toimii kyllä ihan yhtä hyvin. :)

Täytteenä mascarponejuustoa, mustikoita, kermaa ja vaniljaa. Marsipaanin alla vaniljakreemi. Ja täytyy nyt sanoa, että yleensä jossain vaiheessa toivun siitä, että kakku ei näytäkään siltä, millaiseksi sen visioin, mutta tämän kakun kohdalla niin ei ole käynyt. Omasta mielestäni kakku siis epäonnistui täysin ulkomuodoltaan. Koira ei todellakaan näytä beagleltä ja muutenkin kaikenlaista (ajanpuutetta). Maku sen sijaan oli hyvä ja täytettä jäi onneksi yli kotona maisteltavaksikin.. ;)

Aurinkoista syksyn jatkoa !! :D

Seuraava kakku luvassa viikonloppuna, toivottavasti sitä sitten kehtaan esitellä ylpeydellä :D